Digitale Marketing voor de Pro's

Via Shine Blue Academy verzorgen wij uitéénlopende opleidingen over strategievorming, het opzetten van een digitaal plan tot de uitvoering van online campagnes, zowel in huis als residentieel. Shine Blue is erkend door de Vlaamse overheid voor de pijler opleiding van de KMO Portefeuille.

Tijdens een onderdompeling van een halve dag in de wereld van Digitale Marketing krijg je kennis, inspiratie en praktische tips om van start te gaan met je eigen Digitale Marketing of om jouw huidige Digitale Marketing beter te kunnen aanpakken.

Zit jij ook met heel wat vragen over hoe Digitale Marketing in te zetten? Tijdens de sessie worden inzichten in Digitale Marketing gegeven die weinig bedrijven zelfs kennen laat staan toepassen. De sessie neemt je dan ook mee om deze inzichten toe te passen in de praktijk. Kortom, je krijgt een antwoord op de vraag om meer te halen uit jouw (Digitale) Marketing.

Tijdens deze opleiding krijg jij hands-on inspiratie, kennis en tips om je eigen onderbouwd digitaal marketing plan uit te werken. De inzichten die je krijgt, worden door heel wat bedrijven (ook grotere) nog steeds niet toegepast. Jij krijgt de mogelijkheid om met de kennis uit de opleiding die inzichten in eender welke omgeving te gaan toepassen.

Na deze opleiding ben je in staat om een digitaal marketing plan op te maken (dit heb je immers ook gedaan). Een digitaal marketing plan dat tevens klaar is om te gaan implementeren.