Digitale Marketing voor de Pro's

Een op doelstellingen gebaseerde digitale strategie

Alles start met de doelstellingen van jouw organisatie. Wat zijn jouw doelstellingen en hoe worden die vertaalt naar een online verhaal? Dit zijn de vragen waaraan wij samen met jou een invulling geven.

Shine Blue helpt om invulling te geven aan jouw digitaal marketing plan en kan desgewenst een partnership aangaan.

Strategische consultancy

Strategische consultancy is het adviseren over strategische beslissingen. Wat is strategie? Het is "een plan van aanpak om lange termijn doelstellingen te realiseren", maw hoe bereik je de gewenste TO-BE situatie vanuit de AS-IS. Het nemen van beslissingen omtrent de strategie kan enkel mits de nodige autoriteit, dus enkele door het senior management en/of het bestuurders niveau.

Digitaal marketing plan

De belangrijkste vragen in een digitaal marketing plan zijn: "Welke doelstellingen wil je bereiken?", "Wie is jouw doelgroep?" en "Hoe ga je jouw doelgroep bereiken?" Het opstellen van een digitaal marketing plan is een boeiende uitdaging waarin Shine Blue je helpt om op een gestructureerde wijze jouw doelgroep in kaart te brengen en een plan op te maken hoe deze digitaal kunnen bereikt worden.

Partnerships

De nauwe samenwerking met klanten/zakenrelaties uit zich af en toe in een regelrecht partnerships, waarin we tot een samenwerkingsakkoord komen voor het benaderen van een marktsegment of zelfs een geheel nieuwe business opzetten. Shine Blue staat open voor het bespreken van alle mogelijke 'digitale' samenwerkingsvormen en/of participaties.